Posted in Musik

Day 01 Meme Song Challenge : Favorite Song

Mengawali meme song challange kali ini, gw masukin MR. BIG si pemilik lagu favorite gwto be with you– yang anehnya inih lagu dari zaman gw make seragam putih-biru udah jatuh lope setengah mampus ama lagunya ampe sekarang -12 belas tahun boowwwk-. dalam list perdana gw kali ini. Kumpulan om gondrong ini berhasil memikat hati gw lewat suara emas mereka.

Yep! Akustik adalah aliran musik favorite gw. Selain enak dipakai untuk tidur *diseblakakustiklover* juga asyik dijadiin contoh buat belajar main gitar,hehehe. Tapi paling asyik looh dinyanyiin ama someone special kitah (bagi yang punya) sebagai uji kualitas cinta#ngawur.

Okesip

Okeyes

Biar ngawurnya gak berkepanjangan, yuks ahhh gw kenalin ama lagu kaporit gw sepanjang 12 tahun..

Check it dot

Hold on little girl
Show me what he’s done to you
Stand up little girl
A broken heart can’t be that bad
When it’s through, it’s through
Fate will twist the both of you
So come on baby come on over
Let me be the one to show you

(Chorus)
I’m the one who wants to be with you
Deep inside I hope you feel it too
Waited on a line of greens and blues
Just to be the next to be with you

(Verse2)
Build up your confidence
So you can be on top for once
Wake up who cares about
Little boys that talk too much
I’ve seen it all go down
Your game of love was all rained out
So come on baby, come on over
Let me be the one to hold you

(Chorus)
I’m the one who wants to be with you
Deep inside I hope you feel it too
Waited on a line of greens and blues
Just to be the next to be with you

(Verse3)
Why be alone when we can be together baby
You can make my life worthwhile
And I can make you start to smile

(Instrumental)

When it’s through, it’s through
Fate will twist the both of you
Come on baby come on over
Let me be the one to show you

(Chorus)x2
I’m the one who wants to be with you!
Deep inside I hope you feel it too!
Waited on a line of greens and blues!
Just to be the next to be with you!

Just to be the next to be with you!

Penulis:

Nyonya Fid Aksara | Emaknya Yusuf | Gawe FKM UHO | RockenRoll Mommy | Find me at : waode.raya@gmail.com

43 thoughts on “Day 01 Meme Song Challenge : Favorite Song

  1. Dengerin lagu ini, jadi inget dulu pas masih sering nge-lab di kampus… pernah suatu saat kemaleman trus nginep di dormitory kampus, pas nyampe dormitory kawanku muter lagu ini, selain Dewa19.

    Jadi pengen bikin Meme juga nih.

Tak Kenal Maka Tak Sayang

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s